Industriarbetare till Hedemora och Borlänge

Industriarbetare till Hedemora och Borlänge

Om företaget

Clockwork växer och är i ständigt behov av duktiga industriarbetare för uppdrag hos våra kunder i Hedemora samt Borlänge. Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, vana av industrin är en merit. Vi ser att du har truckkort, ange i din ansökan vilka truckkort du innehar.

Din profil

Som person är du lättlärd, stresstålig och har en hög arbetsmoral. Vidare är du serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. Du är en god lyssnare och har viljan att lära dig nya saker, du är också en handlingskraftig problemlösare. Gör du ett bra jobb och visar framfötterna finns chans till övertag av kund.

I tjänsterna krävs det att du talar samt skriver svenska flytande.
Körkort: B
Officepaketet
Dagtid, kan även förekomma skiftgång.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillsätter medarbetare kontinuerligt och arbetar därför löpande med intervjuer.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jasmin Muminovic Jasmin@clwork.se
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se