HR-administratör

HR-administratör

Dina arbetsuppgifter

Som HR-administratör arbetar du med operativa personalfrågor hos vår kund i Hedemora-området. Du arbetar nära företagets HR-chef och är dess högra hand. Arbetet innefattar bland annat medarbetarundersökningar, befattningsbeskrivningar och kompetenskartläggning. Vidare är du chefernas stöd inför medarbetarsamtal samt bistår vid löpande personalfrågor och uppdatering av personalinformation.

Din profil

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang. Vi ser att du har en utvecklad serviceförmåga där både struktur och flexibilitet är viktiga ingredienser. För att trivas i bolaget är du jordnära och social. Du har lätt för att samarbeta i team och bemöter medarbetare och externa kontakter med respekt och positivitet. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är starkt meriterande med en högskoleutbildning inom HR och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett internationellt företag inom HR/administration. Behovet är till en början under sex månader, med möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda och att behovet kvarstår.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Behovet är omgående så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så ansök redan idag. För ytterligare information kontakta gärna Johanna Mogren Sundqvist via mail, johanna.mogren@clwork.se eller Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se. Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se