Maskinoperatörer Hedemora med omnejd

Maskinoperatörer Hedemora med omnejd

Dina arbetsuppgifter

Till tjänsten som maskinoperatör söker vi dig som är kvick och händig med ett stort intresse för mekanik eller teknik! Du kommer att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Arbetsuppgifter så som ritningsläsning, mätning, stansning, svetsning m.m. är några som ingår i tillverkningen, en process som innehåller både maskin- och manuellt arbete. Arbetstiderna är förlagda till 2- alternativ 3-skiftsarbete. Vi söker nu fler medarbetare till Hedemora med omnejd som kommer att arbeta skift, start i mars 2020.

Din profil

Du har ett stort intresse för mekanik. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom industriproduktion eller tillverkningsindustrin. Som person gillar du att jobba fysiskt och är inte rädd för att ta i där det behövs. För att trivas i tjänsten tror vi att du är jordnära, händig och gillar ett fysiskt arbete. I tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat. Truckkort och andra behörigheter är meriterande.

Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt person övergår anställningen till vår kund efter den perioden. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jasmin Muminovic, jasmin@clwork.se
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se