Industrilackerare

Industrilackerare

Dina arbetsuppgifter

Som industrilackerare kommer du bland annat arbeta med att slipa, förbereda och lackera ståldetaljer.

Din profil

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som lackerare manuellt men har du även kunskaper från automatiserad lackering ser vi det som meriterande. Det är också fördelaktigt om du innehar en teknisk utbildning inriktad mot lackering. Ett krav för tjänsten är goda kunskaper inom ritningsläsning. Vidare är du som person kvalitetsmedveten, engagerad och noggrann. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse samt är lösningsorienterad. För att passa bra in hos oss samt hos våra kunder ser vi att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B-körkort är meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jimmy Lindberg på jimmy.lindberg@clwork.se

Vi arbetar löpande med processen, så ansök redan idag, dock senast 3 november.
Ansöker gör du via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Lindberg
Telefon 073-3512774
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se