Dina arbetsuppgifter

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu bildemonterare till Hedemora. Dina arbetsuppgifter består av att demontera bilkomponenter på begagnade bilar. Du kvalitetstestar och bedömer dessa innan de ska fotograferas och läggas in i datasystem.

Din profil

Vi söker dig som är målinriktad och kvalitetsmedveten. Du har god komponentkännedom både teoretiskt och praktiskt, och har god känsla för teknik. Vi ser att du har ett brinnande intresse för att meka med bilar liksom att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper. Du förstår att datorer är ett naturligt inslag i demonteringsarbetet och har de rätta kunskaperna för att hantera dem.

Vidare är du noggrann, ordningsam och stresstålig.

Uppdragets start: Enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Visstid med goda möjligheter till förlängning och anställning hos kund.
Arbetstider: Dagtid.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Emelie Olivesten på telefon 073-3512726 eller via mail emelie.olivesten@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Låter det här som en tjänst för dig? Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt personer, så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2018.09.30
Mer info
Kontaktperson Emelie Olivesten
Telefon 073-3512726
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se