Dina arbetsuppgifter

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu bildemonterare till Hedemora. Dina arbetsuppgifter består av att demontera bilkomponenter på begagnade bilar. Du kvalitetstestar och bedömer dessa innan de ska fotograferas och läggas in i datasystem.

Din profil

Vi söker dig som är målinriktad och kvalitetsmedveten. Du har god komponentkännedom både teoretiskt och praktiskt, och har god känsla för teknik. Vi ser att du har ett brinnande intresse för att meka med bilar liksom att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper. Du förstår att datorer är ett naturligt inslag i demonteringsarbetet och har de rätta kunskaperna för att hantera dem.

Vidare är du noggrann, ordningsam och stresstålig.

Uppdragets start: Omgående.
Uppdragslängd: Visstid med god möjlighet till anställning hos kund.
Arbetstider: Dagtid.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Emelie Olivesten på telefon 073-3512726 eller via mail emelie.olivesten@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Låter det här som en tjänst för dig? Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt personer, så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2018.06.24.
Mer info
Kontaktperson Emelie Olivesten
Telefon 073-3512726
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på tretton orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se