Logistikkoordinator

Logistikkoordinator

Dina arbetsuppgifter

Vi anställer nu en Logistikkoordinator till vårt kontor i Vikmanshyttan.

I rollen som Logistikkordinator ansvarar du för CTEK: s flöde av produkter från våra lager till våra kunder. Du fokuserar på att optimera produktflöden och säkerställer största möjliga leveransprecision. Du ansvarar för dokumentation och systemadministration och hanterar avvikelser och reklamationer. I rollen arbetar du tätt ihop med övriga delar i vår organisation samt våra samarbetspartners som lagerhåller och transporterar våra produkter. I Rollen som Logistikkordinator har du stort fokus på våra kunders upplevelse av vår leverans och servicegrad där du ansvarar för att vidareutveckla våra processer, logistikflöden och arbetsmetoder.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från liknande roller inom logistik, gärna i kombination med kundkontakter. Har du erfarenhet från internationella affärsrelationer är det meriterande. Som person har du en naturlig förmåga att bygga goda relationer och arbetar strukturerat, noggrant och förtroendeingivande. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter högt är att du är orädd, ansvarsfull och serviceinriktad med stort eget driv.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anders Hultgren 073-3512701 eller anders.hultgren@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt men senast den 7e mars 2021.
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Hedemora
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan - det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar. Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden. Våra kunder förväntar sig bara det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. Vi ligger steget före konkurrenterna eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nytt. Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar.