Senior redovisningsekonom till CTEK

Senior redovisningsekonom till CTEK

Dina arbetsuppgifter

Som senior redovisningsekonom hos oss arbetar du med löpande bokföring inklusive konteringar och betalningar. Vidare jobbar du med avstämningar samt upprättande av moms-, arbetsgivar- och skattedeklarationer. Du gör bokslut samt finansella rapporter till ledning och du upprättar årsredovisning samt koncernredovisning.

Din profil

Du är högskoleutbildad inom företagsekonomi eller motsvarande och du har minst fem års erfarenhet av en bred redovisningsroll. Du kan arbeta självständigt i hela redovisningsflödet, från reskontra till bokslut och rapportering. Det är önskvärt med erfarenhet av Pyramid samt att du är en van användare av Excel. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi ser att du är positiv och har en god förmåga att skapa relationer genom ödmjukhet och tålamod. Du är självgående, noggrann och systematisk. Att trivas i en snabb och rörlig verksamhet är en förutsättning, vilket ställer krav på att du är trygg i både din person och din yrkesroll.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna Johanna Mogren Sundqvist 073-3512705 eller johanna.mogren@clwork.se. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så skicka in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Hedemora
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CTEK: Maximizing Battery Performance
Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan - det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar. Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden. Våra kunder förväntar sig bara det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. Vi ligger steget före konkurrenterna eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nytt.

Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar.