Head of Global Logistics till CTEK

Head of Global Logistics till CTEK

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera och utveckla CTEKs globala logistikorganisation i linje med våra strategier och framtida utmaningar. Du ansvarar för att driva kreativa lösningar och utveckla strategier inom exempelvis in/utgående logistik och lagerhantering. Du förhandlar kontrakt och utvecklar samarbetet med våra leverantörer samt samordnar med andra avdelningar för att säkerställa en optimal logistikprocess.

Du ansvarar för att utveckla vårt logistikteam för att möta CTEK:s framtida utmaningar och för att maximera vår lönsamhet.

Din profil

Du har mångårig erfarenhet av att arbeta i en internationell tillverknings- eller distributionsorganisation, samt av att genomföra komplexa projekt och förhandlingar. Du är expert inom förhandlingar av stora leverantörskontrakt och du har arbetat framgångsrikt över organisations- och geografiska gränser. För att trivas i rollen har du tidigare lyckosamt arbetat med effektiviseringar och automatisering av processer.

Vi söker dig som är en förändringsledare som gillar att förverkliga utmanande strategier. Du drivs av att utmanas intellektuellt och personligen, för att växa och utvecklas som person och som ledare. Vidare är du lösningsorienterad och serviceinriktad och du stimuleras av att förbättra CTEK:S konkurrenskraft. Du tror på samarbete med människor i andra organisationer och du har en stark kommunikationsförmåga.

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom teknik eller ekonomi, Specialisering inom Supply Chain Management/Logistik är ett plus och utmärkta kunskaper i engelska är ett krav.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 073-3512705 eller johanna.mogren@clwork.se. Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 27 januari 2021.
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Hedemora
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CTEK: Maximizing Battery Performance
Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan - det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar. Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden. Våra kunder förväntar sig det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. Vi ligger steget före eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nya produkter. Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar.

Vi söker nu en Head of Global Logistics till vårt huvudkontor i Vikmanshyttan.