Elektronikingenjör till CTEK

Elektronikingenjör till CTEK

Dina arbetsuppgifter

Vi ser att du är:
  • Civilingenjör inom elektronik eller att du har motsvarande kvalifikationer.
  • Erfarenhet av utveckling av kraftelektronik, nätaggregat och eller DC/DC-omvandlare.
  • Erfarenhet av analog och digital konstruktion.
  • Gärna CAD-erfarenhet på PCB nivå.
  • Allmänt god komponentkännedom.
Tillsammans med det kompetenta teamet på vår utvecklingsavdelning blir du delaktig i framtagningen av elektroniken i de kommande generationerna av CTEKs produkter. Du arbetar med konstruktion av elektronik självständigt, men i nära kontakt med dina arbetskamrater. Utveckling av större elektronikprojekt sker i nära samarbete i grupp och du har stora möjligheter att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppgifterna varierar över tid.

Din profil

Du har lätt för att samarbeta både inom och utanför din egen yrkesgrupp. Som person är du strukturerad och har ett intresse av att hitta nya metoder och lösningar. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, då det krävs i kontakt med kunder och kollegor. Vi ser det även positivt om du har erfarenhet av simuleringsprogram, simuleringsmetoder och grundläggande kunskaper i C-programmering.

Vi håller till i våra lokaler i Vikmanshyttan, nära naturen och i en vacker omgivning.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 073-3512705 eller johanna.mogren@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 6 december 2020.
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Hedemora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CTEK: Maximizing Battery Performance
Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan - det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar. Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden. Våra kunder förväntar sig det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. Vi ligger steget före eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nya produkter. Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar.

Vi är nu i ett expansivt läge och söker nu efter erfarna elektronikkonstruktörer till CTEK i Vikmanshyttan, tillsammans utvecklar vi den nya tekniken i morgondagens produkter. Du som har ett djupt intresse och en förståelse för hur elektronik fungerar har nu möjlighet att bli delaktig i att stärka upp elektronikgruppen på CTEKs utvecklingsavdelning i Vikmanshyttan.