Customer Service Agent Support till CTEK

Customer Service Agent Support till CTEK

Om företaget

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon. Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon. Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.
CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder.

Dina arbetsuppgifter

Som Customer Service Agent Support svarar du på inkommande samtal och svarar på enklare frågor kring leverans, fakturor, pris eller reservdelar. Din kontakt med kunderna sker via mail och telefon och du samarbetar tillsammans med övriga medarbetare för att skapa en trivsam arbetsmiljö. Vidare har du även daglig kontakt med både säljare, lager och övriga avdelningar. Hos oss är koncernspråket engelska där vi värdesätter goda kunskaper i såväl tal som skrift. Din arbetsplats är på CTEK i Vikmanshyttan men du erbjuds möjlighet att arbeta på distans. Tjänsten är tänkt att starta senast 9 augusti och beräknas pågå till sista januari med chans till förlängning.

Din profil

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av kundtjänst och administration, gärna inom teknikbranschen. Du har god kunskap inom kundservice och kommunicerar på ett tydligt sätt som gör att du känner dig bekväm i samtal på svenska så väl som engelska. Du har lätt för att skapa och förvalta kundrelationer där den sociala biten är en energiboost i ditt dagliga arbete. Ditt engagemang och din förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt är två av dina främsta styrkor.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos CTEK Sweden. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 3 juli, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund, julia.wiklund@clwork.se eller Emil Andrén, emil.andren@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Julia Wiklund
Telefon 073 351 27 42
Område Hedemora
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se