CTEK söker testingenjör

CTEK söker testingenjör

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör ansvarar du för test, verifiering och dokumentation av CTEKs produkter under utveckling av nya produkter samt vid förbättringar av befintliga produkter. Du utför tester och verifieringar enligt fastställda metoder och testplaner. Vidare arbetar du med samordning av kalibrering och underhåll av testutrustning och anläggningar. Rollen som testingenjör innebär att du är behörig att godkänna eller avvisa test- och kalibreringsresultat.

Din profil

Du är som lägst utbildad gymnasieingenjör eller annan motsvarighet och har goda kunskaper inom elektronik. Vidare har du erfarenhet av produkttester, verifiering och dokumentation samt kunskap i elsäkerhet. Det är ett krav att du är flytande i engelska i tal och skrift då engelska är koncernspråk.

Vi tror att du som person är noggrann, flexibel och systematisk i ditt arbetssätt. Du strävar alltid efter ständig förbättring och ser lösningar. CTEK är i startgroparna för ytterligare utveckling av test - och verifieringscenter och vi ser gärna att du har intresse av att bidra i denna process.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 073-3512705 eller johanna.mogren@clwork.se.

Urval sker löpande så registrera din ansökan via clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 15 december.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

CTEK: Maximizing Battery Performance
Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan - det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar.
Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden. Våra kunder förväntar sig bara det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. Vi ligger steget före konkurrenterna eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nytt. Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar och EV-laddningar.

CTEKs huvudkontor ligger i vackra Vikmanshyttan i Dalarna med närhet till både natur och stad.