CTEK söker Huvudplanerare

CTEK söker Huvudplanerare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Huvudplanerare med primär arbetsuppgift att planera resurser utifrån tillgänglighet och projekt. Vidare ska du utveckla och förbättra våra processer och verktyg för resursplanering. Du kommer att bli processägare och ansvara för att säkra och framförallt förbättra våra leveranstider. Tjänsten innebär bevakning och rapportering av resursplaneringen varje vecka samt att du håller vår projektportal uppdaterad med relevant information.

Du arbetar tillsammans med våra driftiga projektledare och driver daglig uppföljning av våra utvecklings - och kundprojekt. Du utbildar även andra avdelningar inom ditt ansvarsområde.

Din profil

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av resursplanering. Vi ser att du på ett naturligt sätt kan leda gruppen framåt och att du har ett stort engagemang för utveckling. Du har lätt för att samarbeta i team med deltagare från olika avdelningar och kulturer. Vidare är du affärsmässig och van att hantera tidsramar. Du har en stark kommunikativ förmåga och ett tydligt driv.

Flytande engelska och svenska är ett krav. Du har goda kunskaper i MS Office 365 samt projektplaneringsverktyg, Tjänsten innefattar resor i måttlig omfattning.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 073-3512705 eller johanna.mogren@clwork.se.

Urval sker löpande så registrera din ansökan via clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 15 december
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Hedemora
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CTEK: Maximizing Battery Performance
Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan - det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar.
Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden. Våra kunder förväntar sig bara det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. Vi ligger steget före konkurrenterna eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nytt. Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar och EV-laddning.

CTEKs huvudkontor ligger i vackra Vikmanshyttan i Dalarna med närhet till både natur och stad.