Elektriker till Bravida i Hedemora

Elektriker till Bravida i Hedemora

Är du en serviceinriktad elektriker som vill arbeta med teknisk problemlösning av hög kvalitet? På Bravida i Dalarna är vi bra på det vi gör och är vana vid nöjda kunder. Nu är vi i en expansiv fas och behöver bli fler elektriker inom entreprenad i Hedemora. Är du vår nya kollega? I så fall, sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och montering av anläggningar inom el.
  • Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Du kommer att tillhöra elavdelningen i Dalarna men kommer att jobba i Hedemora med omnejd.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som elektriker är ett utmanande och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett kompetent och väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss har du möjlighet att bli ännu bättre på det du redan är bra på, samtidigt som du har kul på jobbet! Anställda på Bravida erbjuds även ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga mm.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker och har flerårig erfarenhet inom entreprenad. Du är trygg i din yrkesroll, arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Ditt arbetssätt är strukturerat och förtroendeingivande. Eftersom tjänsten innebär samarbete med såväl kunder som kollegor är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Bravida eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Ansök
Vill du bli en i vårat team? I så fall är du välkommen att söka tjänsten senast den 15 december. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (25 dagar kvar)