Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av tunga maskiner dvs mobila maskiner, lastmaskiner, lastbilar och skogsmaskiner. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning fordonsprogrammet. Ett krav är att du har en dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon såsom lastmaskiner/lastbilar. Du bör även ha goda kunskaper inom hydraulik och elektronik. Grundläggande kunskaper i svetsning är meriterande.

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam, driven, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Facklig information får du av Ulf Gustafsson, IF Metall tel: 0225-360 33

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 28 mars. För ytterligare information kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, tel 0733-512765. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Hedemora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Vi söker just nu 2 st fordonsmekaniker till Garpenberg. Tjänsterna är tillsvidareanställningar, men provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid/skiftgång under jord.