Semestervikarier Boliden Garpenberg

Semestervikarier Boliden Garpenberg

Dina arbetsuppgifter

Välkommen att söka ett spännande sommarjobb!

Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi ca 80 semestervikarier fördelat på 20 olika tjänster. Ett sommarjobb hos oss på Boliden Garpenberg innebär ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter där du får jobba med världsledande teknik och världsledande kollegor!

Din profil

Vi söker dig som tycker om att lära dig nya saker, är ansvarsfull och noggrann samt är en glad och trevlig kollega som kan bidra till en god arbetsstämning. Kriterierna för att söka våra sommarjobb är att du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska. Vi söker personer med olika bakgrund och kunskaper och förespråkar mångfald då vi vet att detta är en framgångsfaktor. För att nå vårat mål med jämnare könsfördelning ser vi gärna att fler kvinnor söker våra sommarjobb.

Välkommen att läsa mer om tjänsterna och ansöka snarast dock senast 28e februari via www.boliden.com/ledigajobb. Ytterligare information lämnas av HR-Generalist Rebecca Claesson tfn 0225 -36954.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.