Lastbilsmekaniker till Bilmetro i Garpenbergs gruva

Lastbilsmekaniker till Bilmetro i Garpenbergs gruva

Bilmetro utökar bemanningen av mekaniker i Garpenbergs gruva. Vill du arbeta som mekaniker under jord?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir reparation av lastbilar som går under jord i Garpenbergs gruva. Verkstaden befinner sig 530 meter under jord där du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare i gruvan samt med dem på verkstaden i Hedemora.

Bilmetro har tillsammans med IF Metall tagit fram ett separat avtal för upplägget av att arbeta under jord för att kunna möta kundens efterfrågan att bemanna vår verkstad i Garpenbergs gruva under jord. Arbetet innebär att arbeta 7 dagar – ledig 7 dagar, arbetstid 05.30-15.30. Bemanningen består av 2 team med två personer i varje.

Vem är du?

Vi letar dig som är självgående och trivs att arbeta i team samtidigt som du ser vad som behöver göras. Du brinner för att skapa bra service och nöjda kunder tillsammans med dina kollegor. Du har god social förmåga då du i ditt arbete har både interna och externa kontakter. Du är en ansvarstagande person och är kvalitetsmedveten.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet som tungmekaniker och har god problemlösningsförmåga.

Vi ser även att du har god datavana.

Körkortsbehörighet C- eller mer är meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Bilmetro Lastbilar, återförsäljare för Scania, finns idag med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Bilmetro lastbilar har ca 200 anställda och omsätter ca 1 Miljard SEK per år.

Skicka in din ansökan idag.

Vi rekryterar löpande och Bilmetro Lastbilar förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Bilmetro Lastbilar förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pär Fahlén
Telefon 026-66 57 25
Område Hedemora
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilmetro.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.