Serviceledare till Bilmetro Hedemora

Serviceledare till Bilmetro Hedemora

Har du erfarenhet av kundrelationer och intresse av tunga fordon? Hos Bilmetro Lastbilar i Hedemora får du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar. Förutom anläggningen i Hedemora har vi också en verkstad i Garpensbergs gruva som befinner sig 530 meter under jord.

Om tjänsten:

Som serviceledare är du en viktig länk mellan kund och lastbilsmekaniker, du ansvarar för den dagliga driften och har en helhetssyn över verkstadsjobben i Hedemora och Garpensbergs gruva. I din roll ansvarar du för kontakten gentemot kund och leverantörer, fakturering och reservdelslagret.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse inom vår bransch och erfarenhet av att hantera kundrelationer i en liknande roll. Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad, alltid med kunden i fokus. Du har lätt för att samarbeta och vårda relationer samt relevant teknisk kompetens. Du har god datorvana, behärskar svenska i tal och skrift samt har körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är cirka 200 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor per år.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Pär Falhén på 026-665725.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Hedemora
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.