Lastbilsmekaniker till Bilmetro Hedemora

Lastbilsmekaniker till Bilmetro Hedemora

Har du erfarenhet av felsökning, service och reparation av maskiner eller fordon? Vill du arbeta med större fordon som ger större och roligare utmaningar? Då kanske du är vår nya lastbilsmekaniker i Hedemora!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta med allt från högteknologiskt finlir till handfast skruvande på tunga fordon. Som mekaniker utför du felsökning, service och reparation på tunga fordon. Vi erbjuder ett arbete i en attraktiv bransch med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar, hos oss får du varierande arbetsuppgifter med den senaste tekniken i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men vi söker även dig som har ett brinnande intresse av tunga fordon och som på egen hand byggt upp relevant erfarenhet. Som person är du serviceinriktad och gillar att lösa problem, alltid med kunden i fokus. Du behöver kunna hantera datorer i ditt arbete och behärska svenska, B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är cirka 200 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor per år.

Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Hedemora
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.