Lastbilsmekaniker till Bilmetro Hedemora

Lastbilsmekaniker till Bilmetro Hedemora

Har du erfarenhet av tunga fordon och vill utvecklas tillsammans med oss? Hos Bilmetro Lastbilar i Hedemora får du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar. Förutom anläggningen i Hedemora har vi också en verkstad i Garpensbergs gruva som befinner sig 530 meter under jord.

Om tjänsten:

Som lastbilsmekaniker arbetar du med reparationer, service och felsökning av tunga fordon. I arbetet ingår även släpvagnar, påbyggnationer samt att göra fordonen leveransklara. Hos oss kommer du att få en personlig utbildningsplan gentemot Scania. Vi söker både dig som vill arbeta under jord enligt upplägget arbeta sju dagar, ledig sju dagar men också dig som huvudsakligen vill arbeta ovan jord men regelbundet vara backup i gruvan.

Vem är du?

Du har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning gärna inriktning mot tunga fordon. Du har minst ett par års erfarenhet av felsökning, service och reparation av fordon. Som person har du kunden i fokus, är självgående och gillar att lösa problem. Du behärskar svenska i tal och skrift och har god datorvana, C-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är cirka 200 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor per år.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten eller möjlighet till boende? Hör av dig till Pär Falhén på 026-665725.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Hedemora
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.