Bilkompaniet i Hedemora söker Skadetekniker

Bilkompaniet i Hedemora söker Skadetekniker

Bilkompaniet Hedemora
Skadetekniker sökes


Nu behöver vi förstärka med ytterligare engagerade medarbetare på vårt skadecenter. Du kommer att ingå i ett team med duktiga skadereparatörer och skadereglerare. Jobbet innefattar arbete med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten på primärt Volvo, Renault och Daciabilar som vi är auktoriserade för. Även andra varumärken förekommer.

Vi förutsätter att du har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete. Som person är du positiv och har ambitionen att utvecklas i din yrkesroll. Du har en stark känsla för service och samarbete, samtidigt som du är självständig och noggrann. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort, fordonsteknisk utbildning eller liknande arbetslivserfarenhet inom karosseriarbeten.

Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter till utbildning då våra bilmärken kräver löpande utbildning. Företaget jobbar med ständiga förbättringar och leankoncept.

Vi rekommenderar att du skickar in ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Din ansökan skickar du in till servicechef Josefin Sånglöf.
Mer info
Kontaktperson Josefin Sånglöf
Email Mejla Josefin Sånglöf
Område Hedemora
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilkompaniet.se/jobb/bilkompaniet-i-hedemora-soker-skadetekniker/
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand, Malung, Avesta, Hedemora, Sala och Fagersta. Vi blir är ca 195 anställda, säljer service- och verkstadstjänster samt ca 2500 nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserad för Volvo försäljning och service samt Renault och Dacia serviceverkstad. I Mora är vi också auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Nissan. Vårt systerbolag i Gävle är auktoriserade för Mercedes.
Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson
Dalahästar i Nusnäs. Vårt fokus är alltid KUNDNÖJDHET i världsklass med hjälp av kompetenta och engagerade medarbetare.