Delplocken

Delplocken

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker för kunds räkning timpersonal till Delplocken i Hedemora, vilket är nordens enskilt största självplock. Dina arbetsuppgifter betsår av att plocka varor/bildelar och bistå med hjälp/service till kunder. Det ingår även kassahantering.

Din profil

För att få arbeta på timme hos oss ska du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, vilket innebär att du är studerande, pensionär eller har ett annat deltidsarbete på 50%.

Vi söker dig som:
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Är serviceinriktad
  • Har datavana
  • Har ett bilintresse
Arbetstperioden är lördagar under juli och augusti mellan 8,45 - 15,15.
Anställningsform: Timanställning

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För frågor angående tjänsten kontakta konsultchef, Anna Eriksson Viberg, tel: 073-3512765 eller via mail: anna.eriksson.viberg@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2019.04.27
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Hedemora
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se