Sommarjobb - MärkesDemo Hedemora

Sommarjobb - MärkesDemo Hedemora

Till vår anläggning i Hedemora söker vi sommarjobbare till försäljningen. Arbetsuppgifterna varierar mellan att serva verkstäder och privatpersoner via telefon, internet samt över disk i butik. Till din hjälp har du flera datorprogram för bildemontering och bildelar.

  • Vi söker en lagspelare som är van att jobba mot gemensamma resultat. Har du bakgrund inom lagidrott förstår du vikten av att alla drar mot samma mål.
  • Viss kunskap om bilar och deras uppbyggnad är ett krav.
  • Eftersom stor del av arbetet innefattar kundkontakt förutsätts att du är serviceinriktad och social.
  • Det mesta av arbetet sker vid en skärm så det är viktigt att du har god datorvana och snabbt kan navigera olika applikationer.
Mer info
Email Mejla Atracco AB
Område Hedemora
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.atracco.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MärkesDemo Hedemora ingår i Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I gruppen ingår bolagen Atracco som bedriver bildemontering, Atracco Auto som bedriver bilskadereperationer samt Recopart som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter över 600 miljoner och har ca 420 anställda på orterna Borås, Stockholm, Hedemora, Växjö, Mönsterås, Norrköping, Linköping,
Helsingborg, Uppsala, Västerås, Örebro och Tromsö.