Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Lagerchef - Start omgående!

Ansök nu
Nu söker vi dig som snabbt kan kliva på en tjänst som Lagerchef. Tjänsten inleds som ett interims uppdrag via Lernia och för rätt person erbjuds sedan en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som Lagerchef innebär ett övergripande helhetsansvar för logistikens avdelningar och verksamheten. Avdelningarna omfattar plock och pack, inleverans och spedition. Det inkluderar personalansvar för avdelningarnas personal på plats, strategisk utveckling och planering av verksamheten för ökad kvalitet och effektivitet. Logistikchefen ska också utveckla samarbeten med interna och externa kontakter för att möjliggöra och förbättra förutsättningarna för verksamheten.

Huvudansvar för logistikens verksamhet inklusive personalansvar för avdelningarnas personal och samordningsansvar med övriga produktionschefer samt övrig personal i lokalen.
 • Kontinuerligt initiera och driva igenom strategiska projekt och operativa förbättringar för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet, t.ex. nya arbetssätt, processer, rutiner och hjälpmedel.
 • Planera resursbehov och -fördelning. Säkerställa att de resurser i form av personal och arbetsredskap som behövs för att uppnå målen finns tillgängliga och fungerar.
 • Säkerställa att all personal på logistiken har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, så som information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner, samt arbetshjälpmedel.
 • Säkerställa att det är en trygg och säker arbetsplats. Aktivt arbeta för en bra arbetsplats som följer lagar och regelverk, en positiv kultur och att arbetet utförs enligt företagets riktlinjer. Arbetsmiljöansvar för logistikens verksamhet. Delta i samverkan med facket, skyddsombud, chefer och personal etc. i detta arbete.
 • Utveckla och följa upp verksamheten med fokus på produktivitet och kvalitet. Säkerställa att personalen utför sina arbetsuppgifter korrekt, snabbt och med hög kvalitet.
 • Vara tillgänglig vid driftsstopp, driftproblem och kunna rycka ut vid tillbud så som larm, brand eller andra problem.
 • Du rapporterar till VD
Formella krav
 • Högskoleutbildning
 • Flerårig erfarenhet av att leda chefer
 • Flerårig erfarenhet av verksamhet inom plock, pack, inleverans och spedition
 • Du kan börja omgående
Information

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök gärna tjänsten idag!

Den här tjänsten inleds som en interims lösning via Lernia. Ambitionen är sedan att du övergår i en fast tjänst hos företaget. Vid frågor är du välkommen att ringa Nina Wennersten 072 2541150 eller nina.wennersten@lernia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs gärna mer om oss på www.lernia.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget ligger utanför Uppsala. Du som går vidare i rekryteringsprocessen för en intervju kommer att få information kring vilket företag tjänsten är på.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare