Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Svetsrobotoperatör - Heby Kommun

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbetat som Svetsrobotoperatör? Vill du arbeta i på ett omtyckt företag där man tar hand om sina anställda? Läs då vidare!

Vi söker nu svetsrobotoperatör i Heby kommun. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget! Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning & rekrytering, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du på tillverkningsavdelningen med främst robotsvetsning men även med manuell svetsning. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen sköter du den dagliga driften och ser till att tillverkningen av våra produkter håller hög kvalitet.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Sköta och övervaka svetsroboten
  • Ritningsläsning och kvalitetskontroll
  • Programmering
  • Förberedande häftsvetsning
  • MIG/MAG svetsning
Du kommer att ha ett nära samarbete med hela tillverkningsavdelningen men samarbetar även med andra avdelningar inom organisationen.

Formell kompetens

För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du har en verkstads- eller industriteknisk utbildning eller motsvarande alternativt erfarenhet som kan bedömas likvärdigt.
  • Du har erfarenhet och kunskap inom svets.
  • Du har erfarenhet av programmering.
  • Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Truck och/eller traverskort
  • Erfarenhet av affärssystemet Monitor
Personliga egenskaper

Som person är du positiv, kvalitetsmedveten och noggrann. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare och du har lätt för att samarbeta med kollegor likväl som du kan arbeta självständigt. Vidare är du en problemlösare som tycker om att ställas inför nya utmaningar. Du får dessutom gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utveckling av arbetet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande, således kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte att skicka in ditt CV redan idag om profilen stämmer bra in på dig.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.