Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Teamledare färdigställning

Ansök nu
På Zetterbergs jobbar vi tillsammans för att skapa ett framgångsrikt företag där vi alla trivs. Nu letar vi efter dig som alltid delar med dig av energi, arbetsglädje och kunskap till dina medarbetare och som vill utvecklas inom ledarskap- vi tror att du kan vara vår nya Teamledare! Då svetsning är en viktig del av arbetet på tillverkningsavdelningen söker vi dig med tidigare erfarenhet och kunskap inom området, även om du inte kommer att arbeta med det operativt varje dag.

Om rollen
Som teamledare hos oss kommer du att tillhöra tillverkningsavdelningen där du ansvarar för arbetsområdet färdigställning vilket innefattar svetsning och ytbehandling. Din uppgift är att leda, coacha, samordna och följa upp avdelningens dagliga arbete på en operativ nivå. Du planerar och kvalitetssäkrar arbetet samt är kontaktpersonen för området både internt och externt. Vidare prioriterar du arbetsorderna självständigt eller vid behov i samråd med övriga funktioner inom bolaget.

Du arbetar nära ditt team och samarbetar med övriga teamledare inom produktionen. Du rapporterar till avdelningschef, som har det yttersta personalansvaret.

I dina ansvarsområden ingår att:
  • Leda, fördela samt prioritera utifrån ansvarsområdets veckomål.
  • Planera och genomföra gruppmöten inom ansvarsområdet.
  • Aktivt medverka för att utveckla gruppen och effektivisera produktionen.
  • Säkerställa gruppens rapportering i produktions- och personalsystem, så som tidrapportering på arbetsorder.
  • Hantera ansvarsområdets avvikelser/reklamationer internt och externt.
Din profil
Vi ser att du i grunden har en gymnasial utbildning med för tjänsten relevant inriktning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet och kunskap inom svetsning samt erfarenhet av att leda och coacha grupper i någon form. God vana av arbetsordersystem samt god förmåga att uttrycka sig väl på svenska, i såväl tal som skrift är krav för tjänsten.

Som person ligger din drivkraft i att hitta förbättringsområden och jobba med utvecklingsarbete, där du med ditt engagemang och motivation har lätt för att få med dig andra. Du bör vara prestigelös samtidigt som du är bekväm med att ställa krav. Vidare har du förmågan att kunna leda och instruera människor i det dagliga arbetet, samt vara kreativ för att kunna lösa problem utifrån uppgiftens givna ramar. Du bör vara handlingskraftig och se vad som behöver göras utifrån det arbetssituationen kräver, samt vara duktig på att planera och strukturera arbetet.

Vi erbjuder
Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Hos oss får du arbeta med ett starkt och väletablerat varumärke. Made in Sweden är vårt signum. Det är vi extra stolta över. När fler konkurrenter väljer att lägga produktionen utomlands går vi åt andra hållet. Vi vill fortsätta utveckla vår verksamhet i Sverige.

Som ny medarbetare hos oss får du en anpassad introduktion för att komma in i arbetet med rätt förutsättningar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling av våra medarbetare. Här får du möjlighet att växa både som person och i din nya roll.

Som anställd skapar du relationer med en mängd personer med olika yrkesroller, det upplever vi som en av styrkorna i organisationen. Du har all expertis nära att fråga, vi lär av varandra och skapar tillsammans en trygg och inkluderande arbetsplats.

Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillträde enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Placeringsort: Östervåla

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Hanna Koponen på 073-592 03 93.

Facklig kontakt, IF-metall Thomas Johnsson, 0292-705 24

Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Krav
  • Gymnasial utbildning med för tjänsten relevant inriktning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Tidigare erfarenhet och kunskap inom svetsning
  • Erfarenhet av att leda och coacha grupper i någon form
  • God vana av arbetsordersystem
  • God svenska, i såväl tal som skrift
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zetterbergs har funnits sedan 1923. Vi tillverkar lastbilspåbyggnader och är idag en viktig del av Sveriges fordons- och verkstadsindustri. Här kombineras hantverksskicklighet med automatiserad produktionsteknik. Under ett och samma tak finns hela produktionsflödet.

Företagsledningen har gjort ett mycket aktivt val att fortsätta utveckla och satsa på företagets verksamhet belägen i Östervåla i norra Uppland och vi kan stolt sätta "Made in Sweden" på våra produkter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare