Hoppa till innehåll

Svetsare/svetsrobotoperatör

Vi behöver utöka teamet på tillverkningsavdelningen med svetsrobotoperatörer. Har du kunskaper inom svetsning och vill vara med och arbeta i en stor produktion mot gemensamma mål? Då ska du ta chansen att bli en svetsrobotoperatör hos oss på Zetterbergs Industri.

Om tjänsten

I rollen arbetar du på tillverkningsavdelningen med främst robotsvetsning men även med manuell svetsning. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen sköter du den dagliga driften och ser till att tillverkningen av våra produkter håller hög kvalitet.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Sköta och övervaka svetsroboten
 • Ritningsläsning och kvalitetskontroll
 • Programmering
 • Förberedande häftsvetsning
 • MIG/MAG svetsning
Du kommer att ha ett nära samarbete med hela tillverkningsavdelningen men samarbetar även med andra avdelningar inom organisationen. På Zetterbergs jobbar vi tillsammans för att skapa ett framgångsrikt företag där vi alla trivs.

Om dig

För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du har en verkstads- eller industriteknisk utbildning eller motsvarande alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet och kunskap inom svets. Vidare har du vana av eller ett intresse för programmering. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du truck och/eller traverskort samt erfarenhet av affärssystemet Monitor ser vi det som ett plus.

Som person är du positiv, kvalitetsmedveten och noggrann. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare och du har lätt för att samarbeta med kollegor likväl som du kan arbeta självständigt. Vidare är du en problemlösare som tycker om att ställas inför nya utmaningar. Du får dessutom gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utveckling av arbetet.

Vi erbjuder

Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Hos oss får du arbeta med ett starkt och väletablerat varumärke. Made in Sweden är vårt signum. Det är vi extra stolta över. När fler konkurrenter väljer att lägga produktionen utomlands går vi åt andra hållet. Vi vill fortsätta utveckla vår verksamhet i Sverige.

Som ny medarbetare hos oss får du en anpassad introduktion för att komma in i arbetet med rätt förutsättningar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling av våra medarbetare. Här får du möjlighet att växa både som person och i din nya roll.

Som anställd skapar du relationer med en mängd personer med olika yrkesroller. Det upplever vi som en av styrkorna i organisationen. Du har all expertis nära att fråga, vi lär av varandra och skapar tillsammans en trygg och inkluderande arbetsplats.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. Arbetet innebär 2-skift, förmiddag och eftermiddag med ledigt varannan fredag.

Placeringsort: Östervåla

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Koponen, rekryteringskonsult Jobbet.se på 073-592 03 93 eller Wilma Barthelsson, rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-466 16 69.

Facklig kontaktperson för IF-metall Thomas Johnsson, 0292-705 24

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Krav
 • Verkstads- eller industritekniskt gymnasium eller motsvarande utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
 • Erfarenhet inom svets.
 • Programmeringsvana/Intresse för programmering.
 • God svenska i tal och skrift.
Meriterande
 • Truck- och/eller traverskort.
 • Erfarenhet av affärssystemet Monitor.
Jobbet.se logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Zetterbergs har funnits sedan 1923. Vi tillverkar lastbilspåbyggnader och är idag en viktig del av Sveriges fordons- och verkstadsindustri. Här kombineras hantverksskicklighet med automatiserad produktionsteknik. Under ett och samma tak finns hela produktionsflödet.
Företagsledningen har gjort ett mycket aktivt val att fortsätta utveckla och satsa på företagets verksamhet belägen i Östervåla i norra Uppland och vi kan stolt sätta "Made in Sweden" på våra produkter.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Motala
Fastighet
Företagslogga
Uppsala stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Industri & Anläggning
Företagslogga