Svetsare

Svetsare

Nu söker vi dig som har erfarenhet av svetsning, och tillsammans med oss vill utveckla vår organisation framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Mig/Mag svetsning
 • Läsning av svetsritningar och underlag
 • Gasskärning
 • Att säkerställa produktionsflödet inom ditt område för att nå uppsatta veckomål
Dina personliga egenskaper:

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, vi söker dig som har ett eget driv, och har lätt att känna engagemang och motivation i ditt arbete. Du gillar att utmanas i din roll och få använda din kompetens och erfarenhet för att kunna arbeta lösningsorienterat.

Kvaliteten för oss är viktig vilket innebär att du är noggrann i ditt arbete, och säkerställer att du följer de riktlinjer företaget satt upp.

Ett arbete hos oss innebär en flexibilitet, och det är bra om du som person har lätt för att vara flexibel i olika arbetssituationer.

Vi erbjuder:

Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Hos oss får du jobba med ett starkt och väletablerat varumärke. Made in Sweden är vårt signum, det är vi extra stolta över och det börjar bli unikt på marknaden, när fler konkurrenter väljer att lägga produktionen utomlands går vi åt andra hållet. Vi vill fortsätta vår verksamhet i Sverige.

Som nyanställd får du en anpassad introduktion för att komma in i arbetet med rätt förutsättnngar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling av våra medarbetare som möjliggör det för dig att växa och utvecklas hos oss.

Som anställd kommer du skapa relationer med en mängd personer med olika yrkesroller. Det upplever vi som en av styrkorna i organisationen. Du har alltid expertis nära att fråga. Vi lär av varandra och det skapar trygghet.

Tillsammans skapar vi ett framgångsrikt företag där vi alla trivs.

Övrig information:

Start: Enl. överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, visstidsanställning

Kontaktpersoner: Gabriella Hellman HR-chef, gabriella.hellman@zetterbergs.se

Michael Thorén Zmudzin Produktionschef, michael.thoren@zetterbergs.se

Facklig kontakt: IF-metall Jan-Erik Hedlund, 0292-705 24

Krav
 • Gymnasieutbildning
 • Tidigare erfarenhet av svetsning
 • Kunskap om ritningsläsning
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift
Meriterande
 • Trucktillstånd
 • Traverstillstånd
 • B-körkort
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zetterbergs har funnits sedan 1923. Vi tillverkar lastbilspåbyggnader och är idag en viktig del av Sveriges fordons- och verkstadsindustri. Här kombineras hantverksskicklighet med automatiserad produktionsteknik. Under ett och samma tak finns hela produktionsflödet.
Företagsledningen har gjort ett mycket aktivt val att fortsätta utveckla och satsa på företagets verksamhet belägen i Östervåla i norra Uppland och vi kan stolt sätta "Made in Sweden" på våra produkter.