Säljare: Östervåla Byggvaror

Säljare: Östervåla Byggvaror

Vi söker nu en driven säljare till Östervåla Byggvaror! Är du serviceinriktad och vill utvecklas inom försäljning? Har du dessutom ett intresse för byggvaror? Då kan det vara dig vi söker! Östervåla Byggvaror är en del av Kakel & Design i Sverige AB och servar den lokala marknaden inom byggvaror.

Om tjänsten

I rollen som säljare hos oss kommer du att arbeta med försäljning av våra produkter och tjänster. Du bemöter våra privat- och företagskunder som besöker anläggningen, såväl nya som återkommande kunder. Ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov. Hos Östervåla Byggvaror utför alla medarbetare samtliga uppgifter på vår anläggning, vilket gör arbetet varierande och roligt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat order- och offerthantering, inköp och inventering.

Detta är en säsongsbetonad tjänst vilket innebär att arbetstiden varierar mellan 80-100% enligt överenskommelse med arbetsgivaren. Tjänsten inleds som ett långtidsvikariat med goda möjligheter till fast anställning.

Vem är du?

Det viktigaste för att lyckas i rollen är inte hur lång erfarenhet du har, vi värdesätter snarare vem du är som person och att du har det driv och engagemang som krävs för att trivas med arbetsuppgifterna.

För oss är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara angelägen om att alltid ge ett gott bemötande gentemot våra nya som återkommande kunder. Vi tror därför att du är en utåtriktad och driftig person med en utpräglad känsla för service och försäljning. Vidare är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Självklart har du en god samarbetsförmåga då arbetet innefattar ett nära samarbete med dina kollegor. Hos oss jobbar alla för att se till att Östervåla Byggvaror ska vara det bästa alternativet för våra kunder.

Vi erbjuder
 • Ett varierande jobb i ett företag som växer
 • Ett företag med en informell ton och livfull miljö
 • Lojala och professionella kollegor
 • Lön och förmåner mm enligt kvalifikationer
Känns detta som något för dig? Tveka inte att söka redan idag!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 31 januari 2023.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Ida på ida.norling@kakeldesign.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Krav
 • Slutförd gymnasieutbildning
 • Svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande
 • Erfarenhet inom byggbranschen
 • Datorvana
 • Truckkort, B1, B3, C2
 • Erfarenhet av försäljning
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KakelDesign & Östervåla Byggvaror är bolag för verksamheter, tankar och idéer som berör kakel, klinker och natursten samt byggmaterial.
Vi har vårt ursprung i Östervåla, norr om Uppsala. Vi har idag butiker i Uppsala (1994), Gävle (1999), Sollentuna (2008), Årsta (2010), Västerås (2020) & Värmdö (2022).