Vi söker nu dig som arbetar/arbetat eller studerat till svetsare. Vi söker dig som vill vara med på en spännande och utmanande resa tillsammans med oss på Zetterbergs. Är du en problemlösare, tekniskt intresserad och vill arbeta i en stor produktion? Då ska du ta chansen och bli en medarbetare hos oss på Zetterbergs Industri, så skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • MAG-svetsning
  • Läsning av svetsritningar
  • Gasskärning
Dina personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du är positiv och har en trevlig inställning till arbete och kollegor, det ska falla sig naturligt att samarbeta med andra. Kvaliteten är viktig för oss på Zetterbergs Industri, därför krävs det att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Ett arbete hos oss kan även innebära flexibilitet, och det är bra om du som person kan vara flexibel i olika arbetssituationer.

Vi erbjuder:
Ett arbete hos oss på Zetterbergs innebär att du får komma till en spännande verksamhet på en stor produktion. Tillsammans skapar vi engagemang och ett trevligt arbetsklimat. Du bidrar med din kompetens för att skapa effektivitet och samtidigt möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi erbjuder förmånliga villkor till dig som medarbetare och håller till i en fin verkstadsmiljö med placeringsort Östervåla.

Du kommer vara en del i produktionsflödet och arbeter tillsammans med kollegor mot gemensamma mål på företaget, och tillsammans skapar vi de produkter vi är bäst på.

Krav
  • Erfarenhet inom svets MIG/MAG
  • Svetsritningskunskaper
  • Gymnasiekompetens eller motsvarande
Meriterande
  • Truck- och traversutbildning

Kontakt:
Har du frågor om framtida arbete hos oss så kan du ta kontakt;

Ansvarig arbetsledare Jimmy Nilsson: 0292-705 32

HR-ansvarig Gabriella Hellman: 0292-705 44

Facklig kontaktperson för IF-Metall Jan-Erik Hedlund: 0292-705 24

Intervjuer kommer att ske löpande. Pga rådande omständigheter kring COVID-19, så sker ett första möte via digitala kanaler.

Välkommen med en ansökan redan idag!
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Omsättningen uppgår till ca 165 Msek och antalet anställda är ca 80st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn. Läs mer på vår hemsida www.zetterbergs.se