Formsnickare till Thomas Betong i Heby

Formsnickare till Thomas Betong i Heby

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Om rollen
Vi på Thomas Betong ser en ökad efterfrågan på våra produkter och står inför en utbyggnad av vår verksamhet. Företaget har tre prefabfabriker, varav två i Heby. Där bygger vi om och förbereder för utökad produktion av nya produkter. Vi behöver därför komplettera vårt team med kompetens inom formsnickeri.

Du kommer att vara del i en mindre grupp av formsnickare, men samarbeta med kollegor i hela fabriken, där vi kommer att vara ett 50-tal medarbetare som tillverkar plattbärlag, balkonger och sandwich-element. Din huvuduppgift är att tillverka formar i snickeriet, men du kommer även att bistå med formsättning i balkongtillverkningen samt andra förekommande uppgifter i fabriken.

Arbetsuppgifter
  • Ritningsläsning
  • Utifrån ritning tillverka formar till sandwichelement.
  • Sköta formverkstaden och hålla god ordning.
  • Utveckla arbetssätt inom formbyggnation.
  • Samordna med övrig produktion.
  • Andra förekommande uppgifter på fabriken.
Tjänsten är på heltid, och arbetstiden är förlagd till dagtid, med eventuell förskjutning av arbetstiden.

Vem söker vi?
Formsnickeri är nytt för oss i vår produktion i Heby. Därför söker vi dig med erfarenhet av liknande arbete som kan dela med dig av din kunskap till dina nya kollegor.

Vi tror att du arbetar som formsnickare idag eller har gjort tidigare, eller så är du utbildad snickare som har kommit i kontakt med formsnickeri och vill jobba mer specialiserat med det. Du har en bygg- eller snickeriutbildning från gymnasiet och några års arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med ritningsläsning och vinklar och är mån om att leverera bra kvalitet.

Vi kommer att vara ett par formsnickare i samma verkstad, så god samarbetsförmåga och kommunikation är viktigt. Dessutom är arbetet tätt sammanvävt med resterande produktion, så du behöver vara en lagspelare och bekväm med att ändra om i din planering för att bäst matcha vår leverans.

Vad erbjuder vi?
Som formsnickare hos oss har du chansen att komma in i ett riktigt gott gäng. Dessutom får du chans att bidra i utvecklingen av vår formverkstad. Vi ser till att du har rätt förutsättningar för att göra ett säkert arbete. Thomas Betong är ett långsiktigt, stabilt, familjeföretag som kombinerar entreprenörskap med koll på läget och är duktiga på det vi gör. Vi är stolta över att vi är med och bygger ett hållbart samhälle.

Vi är måna om att vi ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare.

Övrigt
Vi arbetare löpande med denna rekrytering, så platsen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan skickas via vår hemsida, där ansökningsknappen finns längst ner i annonsen.

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Erik Kullberg, Fabrikschef.
Frågor om ansökan besvaras av Sofia Lundholm, HR Partner.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.thomasbetong.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.