Lärare i förskoleklass till Tärnsjö skola

Lärare i förskoleklass till Tärnsjö skola

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Tärnsjö skola är en gemytlig F - 6 skola som ligger nära naturen med cirka 130 elever. Vi har en glad och positiv anda på skolan och arbetar aktivt med nolltolerans mot kränkande behandling och allas lika värde. Tärnsjö skola är organiserad i tre arbetslag med varsitt hemområde.


Ditt uppdrag

Ditt uppdrag består i att planera, undervisa och utvärdera undervisningen i förskoleklass i samarbete med en kollega. Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2021.

Din profil

Vi söker dig med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du är driven och idérik, öppen och lyhörd för samarbete med övriga kollegor i arbetslaget samt med elever och föräldrar. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga och hög social kompetens.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning i förskoleklass.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (9 dagar kvar)