Gruppchef till Apotea i Morgongåva!

Gruppchef till Apotea i Morgongåva!

Nu behöver Apotea ännu fler gruppchefer att förstärka deras logistik med till dagsskiftet. Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Apotea har de senaste åren haft en stark tillväxt. Nu söker de ytterligare en självgående och engagerad stjärna att stärka deras produktionsavdelning i rollen som gruppchef, med uppstart framåt slutet av sommaren/hösten, enligt överenskommelse.

I Apoteas toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 850 medarbetare. Apotea skickar dagligen ut ca 40 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till kunder runt om i hela landet. Nu finns en chans att bli en del av Apoteas framgångssaga i en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter internt.

Som gruppchef på Apotea ansvarar du för en specifik arbetsstation och är därmed avgörande för att Apotea på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till deras kunder varje dygn. Du ingår i arbetsledningen och säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutkund.

Arbetstiderna för dagsskiftet sker under vardagar mellan 07:00-16:00.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Apotea. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat för tjänsten.
Arbetsuppgifter:
  • Säkerställa att Apotea håller deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er
  • Tillsammans med övriga ledare följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetarna.
  • Leda och fördela arbetet till en grupp om 30 personer
  • Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, så som information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner.
  • Rapportera avvikelser till närmsta chef
Vad Apotea kan erbjuda dig:
Apotea är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! De har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag. Egen prisvärd lunchrestaurang finns på arbetsplatsen. Goda kommunikationsmöjligheter till arbetet från flera större orter som exempelvis Uppsala och Västerås.

Detta söker vi:

Tidigare erfarenhet av arbetsledning/personalansvar och har en förmåga att hålla många bollar i luften.
  • Har lätt att förstå flöden och ta åt dig av arbetssätt.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba på lager eller logistik och mycket god kommunikationsförmåga.
  • Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare.
  • Har erfarenhet från att aktivt delta och ta initiativ till och effektivisering av processer.
  • Har ett anmärkningsfritt belastningsregister.
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sökord: gruppchef, teamledare, produktion, logistik, ledning

Sökord: gruppchef, teamledare, produktion, logistik, ledning
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com