Vikarie till Harbo daglig verksamhet

Vikarie till Harbo daglig verksamhet

Nu söker vi på Harbo daglig verksamhet vikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 20/10 2019.

Kul att du hittade hit!

Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss!

Vad gör vi?

Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
 • Introduktion
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Men du får även...
 • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
 • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
  Om Harbo daglig verksamhet

  Harbo daglig verksamhet är en lantligt belägen verksamhet strax norr om Uppsala och omfattas av LSS. Det går buss från Uppsala som stannar precis utanför verksamheten.

  Hos oss arbetar du i ett litet glatt team. Dina arbetsuppgift blir att skapa dagar som är meningsfulla och rika på innehåll för dem som vistas hos oss. Vi är ofta ute på promenader, vi besöker simhallen i Heby, biblioteket i Östervåla. Inomhus lyssnar vi på musik, ritar, läser och arbetar med sortering. Arbetsuppgifterna innefattar även en del omvårdnad som att exempelvis hjälpa individer med min personliga hygien.

  Din erfarenhet och kunskap

  Vi gissar att du som söker till oss:

  ... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
  ... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
  ... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

  För oss är det viktigt att du har körkort och körvana.

  Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet inom LSS eller äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

  Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

  Övrigt

  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

  Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

  Sista ansökningsdag: 20/10 2019

  Har du frågor? Kontakta gärna: camilla.wasmuth@nytida.se

  Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

  Ansökan

  Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

  Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
  Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
  Mer info
  Område Heby
  Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
  Typ av anställning Extrajobb
  Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se