Lärare år 4 till Morgongåva skola

Lärare år 4 till Morgongåva skola

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Är du vår nya kollega?

Vill du ha ett kreativt yrke som ger glädje? Drivs av att uppmuntra och se utveckling hos barn? Då tror vi att du passar i vårt arbetslag år 4-6 på Morgongåva skola!

Barn- och Utbildningsförvaltningen har höga ambitioner och strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi är just nu extra stolta över att Heby kommun beviljats Erasmus+ ackreditering för 2021-2027, vilket innefattar samtliga kommunala förskolor och skolor. Detta innebär att varje läsår under fem års tid kommer 30-50 av förvaltningens medarbetare ha möjlighet att delta i kortare kompetenshöjande kurser i ett annat EU-land.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag blir att arbeta i nära samarbete som en av två klasslärare till hösten i år 4 på Morgongåva skola. Det kommer totalt vara 33 härliga elever i år 4 till hösten och du kommer undervisa i båda grupperna och förmodligen i flera klasser på skolan. Ditt prioriterade uppdrag blir dock att du ansvarar för att planera, leda och utveckla eleverna i år 4. Målet med ditt arbete är att eleverna är trygga, trivs och når så långt de har förmågan för i skolans kunskapsmål.

Du kommer att samarbeta med övriga pedagoger på skola, vårdnadshavare, föreningar, socialtjänst och andra aktörer.

På Morgongåva Skola F-6 är inkludering en viktig del i vårt dagliga arbete, du kommer därför arbeta aktivt med detta genom olika insatser som anpassningar mm.

Din profil

Vi söker dig som har lärarexamen för år 4-6.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är ödmjuk, lojal och har lätt att samarbeta.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (18 dagar kvar)