Idrottslärare till Morgongåva och Vittinge skolor F-6

Idrottslärare till Morgongåva och Vittinge skolor F-6

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

På Morgongåva f-6 går ca 195 elever och vi är ca 35 personal organiserade i två lärararbetslag och två fritidsavdelningar.

Morgongåva skola ligger naturskönt placerad vid stranden av Axsjön och har goda kommunikationsmöjligheter till Heby, Sala och Uppsala.

Vill du känna att du gör skillnad? Drivs du av att uppmuntra och få elever att klara mer än de själva tror är möjligt? Då tror vi att lärare på Morgongåva Skola F-3 kan vara jobbet för dig!

Barn- och Utbildningsförvaltningen har höga ambitioner och strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi är just nu extra stolta över att Heby kommun beviljats Erasmus+ ackreditering för 2021-2027, vilket innefattar samtliga kommunala förskolor och skolor. Detta innebär att varje läsår under fem års tid kommer 30-50 av förvaltningens medarbetare ha möjlighet att delta i kortare kompetenshöjande kurser i ett annat EU-land.

Ditt uppdrag

Du ansvarar för att planera, leda, bedöma och utveckla undervisningen i idrott och har ett tätt samarbete med övriga pedagoger i arbetslagen. Målet med ditt uppdrag är att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att utvecklas mot läroplanens mål samt att de är trygga och trivs. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott för år F-6.

Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vidare har du som söker goda IT-kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet.

Du har höga förväntningar på våra elevers kunskaper och värdegrund. Som person skapar du goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är ödmjuk, lojal och har lätt att samarbeta.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (4 dagar kvar)