Lackerare sökes för kunds räkning

Lackerare sökes för kunds räkning

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Grundmålning
  • Slipning
  • Lackering
  • Användning av låg-/högtryckspump
Formell kompetens
  • Gymnasiekompetens eller motsvarande.
  • Tidigare erfarenhet inom airmixsystem.
  • Truck- och traversutbildning är meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är positiv, kvalitetsmedveten, nyfiken, noggrann och flexibel. Ditt intresse för teknik och programmering får gärna vara stort. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare, och du har lätt att samarbeta med kollegor likaväl som du kan arbeta självständigt. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utveckling av arbetet. Vi ser också att du är en problemlösare som tycker om att ställas inför nya utmaningar, och ser det som en möjlighet till utveckling.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

6 månaders visstidsanställning som löper vidare i en tillsvidareanställning.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en lackerare för en kunds räkning. Kunden är i ett utvecklande och expansivt skede och söker nu en lackerare som vill vara med på en spännande och utmanande resa tillsammans.