Måltidsbiträde pooltjänst till Kostenheten

Måltidsbiträde pooltjänst till Kostenheten

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Vill du ha ett varierande och kreativt arbete som ger glädje till dig och andra? Då tror vi att du skulle trivas bra som måltidsbiträde i Heby kommun.

Ditt uppdrag

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har sedvanliga måltidsbiträdesuppgifter inom kommunala kök. Du kommer att laga mat, diska, servera, lägga beställningar, göra felanmälningar och egen kontroll HACCP.

Att ha en pooltjänst innebär att du täcker upp vid ordinarie personals frånvaro, vilket gör att du kan få arbeta i samtliga av Heby kommuns kök, inom förskola, skola och äldreomsorg. Kostenheten består av 18 kök utspridda i Heby kommun.

I tjänsten ingår helgtjänstgöring.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad måltidsbiträde och/eller har gedigen erfarenhet av arbete i storkök.

B-körkort är ett krav eftersom tjänsten innebär resor till köken som är geografiskt spridda över Heby kommun.

Anställning i poolen ställer stora krav på flexibilitet eftersom du kommer att få arbeta i många olika kök och ibland byta kök med kort varsel.

Du är trygg och stresstålig i din yrkesroll. I vissa kök arbetar man ensam, så du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka både med personer i enheten och anställda vid andra förvaltningar.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (16 dagar kvar)