Lackerare

Lackerare

Vi söker nu en erfaren fordonslackerare med mångårig kompetens som vill vara med på en spännande och utmanande resa tillsammans med oss på Zetterbergs. Är du utbildad och har erfarenhet av lackering? Gillar du att vara på en spännande arbetsplats med ett öppetklimat? Är du praktiskt lagd, har ett brinnande intresse för lackering och är intresserad av att arbeta i en stor produktion. Då är det här tjänsten för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Lackering av lastbilsflak och korgar med lågtryckspump
  • Förberedelser inför målning såsom slipning, maskering och blästring kan förekomma.
Dina personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du är positiv, kvalitetsmedveten, nyfiken, noggrann och flexibel. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare, och du har lätt att samarbeta med kollegor likaväl som du kan arbeta självständigt. Självständigheten har en betydande roll hos oss, och därför krävs det att du har en längre erfarenhet av fordonslackering i bagaget. Du är intresserad av förbättringsarbete och bidrar till utveckling av arbetet. Vi ser också att du tycker om att ställas inför nya utmaningar och ser det som en möjlighet till utveckling av både dig själv och verksamheten.

Vi erbjuder:
Arbete på en spännande arbetsplats där vi skapar engagemang. Du bidrar med din kompetens för att skapa effektivitet och samtidigt utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi erbjuder förmånliga villkor till dig som medarbetare. Vi är dessutom ett trevligt arbetslag som håller till i fin verkstadsmiljö med placeringsort Östervåla.

På Zetterbergs blir du välkomnad i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och en spännande utveckling som går framåt. Du får möjlighet att vara med och arbeta mot gemensamma mål på företaget, och tillsammans skapa de produkter vi är bäst på.

Kontakt:
Har du frågor om tjänsten var god kontakta:

Ansvarig arbetsledare Jimmy Nilsson 0292-705 32

HR- ansvarig Gabriella Hellman 0292-705 44

Facklig kontaktperson för IF-metall Jan-Erik Hedlund 0292-705 24
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 feb 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Omsättningen uppgår till ca 165 Msek och antalet anställda är ca 80st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn. Läs mer på vår hemsida www.zetterbergs.se