Lärare i SVA-, med kompetens inom specialpedagogik

Lärare i SVA-, med kompetens inom specialpedagogik

Tärnsjö skola
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.

Vi bygger för framtiden!

Hos oss ska elever få möjlighet att lyckas. Tärnsjö skola är en liten F – 6 skola med närmare 150 elever. Skolan ligger mitt i byn och präglas av nära relationer med vårdnadshavare, omsorg om elever och varandra. Vi har trevligt tillsammans!

Elevhälsans kompetenser utgörs av rektor, kurator, skolsköterska, logoped och lärare. EHT träffas varje vecka och lägger upp främjande, förebyggande och åtgärdande arbete tillsammans.

Ditt uppdrag
Du ansvarar är att tillsammans med rektor och kollegiet bygga upp den nya strukturen för SVA avseende, screening, beslutsgång och genomförande. Vi tänker oss att SVA undervisas parallellt med svenskämnet i årskurserna och därmed kommer det vara åldersblandad undervisning 1-3 samt 4-6 i ämnet.

Du planerar, undervisar och bedömer i SVA i åk 1-6. Du arbetar också med insatser kring skriv- och läsutveckling i åk 1-6 och då med de elever som har längre väg att gå än andra för att nå full kompetens i sitt läsande.

Du samarbetar nära med undervisande lärare i svenska i alla årskurser. Målet med ditt uppdrag är att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att utvecklas i SVA och svenska och att bidra med dina kunskaper om ett språkutvecklande arbetssätt för hela skolan.

Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam och där bidra med din kompetens.

Uppdraget är sådant att det finns möjlighet att arbeta en dag i veckan på distans.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa ämnet SVA. Du är också behörig speciallärare eller specialpedagog med inriktning mot Läs-Skriv och språkutvecklande arbete. Eller så är du SVA lärare med intresse i specialpedagogik och kan tänka dig att i framtiden utbildad dig till speciallärare.

Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vidare har du som söker goda IT-kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet.

Du är en kreativ pedagog och tydlig ledare. Du är skicklig i att arbeta med många nivåer samtidigt i klassrummet dvs, differentierad undervisning. Du är en skicklig relationsbyggare och är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och ser möjligheter i förändringar. Självklart är du intresserad av nya rön inom ditt ämnesområde och kommer gärna med idéer och nya perspektiv i arbetsrelaterade frågor.

Välkommen med din ansökan!
Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 2023 01 09 eller enligt ök.
Löneform: Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 80-100%
Ort: Tärnsjö
Län: Uppsala län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/234

Kontakt
Monika Wahlstedt, 072-4626878

Facklig företrädare
LR - Lasse Lundkvist, 070-3353931
Lärarförbundet - Lena Eriksson, 073-5656481

Publicerat: 2022-11-15
Sista ansökningsdag: 2022-12-19
Mer info
Kontaktperson Monika Wahlstedt
Telefon 072-4626878
Område Heby
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.