Lärare 4-6 Matematik och annat ämne

Lärare 4-6 Matematik och annat ämne

Tärnsjö skola
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.


Kom och räkna med Tärnsjö skola!

Nu bygger vi vår framtida struktur och stärker upp vår kompetens och behörighet inom matematik, differentierad undervisning och klassrumsledarskap.

Drivs du, liksom vi, av att se elever utvecklas? Tänker du också att det är i skolan man bygger framtiden och att alla har rätt att lyckas? Då är du rätt person för arbetet hos oss vid Tärnsjö skola F-6.

Ditt uppdrag
Du ansvarar för att planera, undervisa och följa upp matematikundervisningen i mellanstadiets tre klasser 4-6. Tillsammans med arbetslagets lärare bidrar du till att undervisningens former utvecklas så att alla elever får möjlighet att göra framsteg och möjlighet att nå så långt de bara kan. Du kommer också att undervisa i åk 5 i andra ämnen och då tillsammans med klassens andra huvudlärare. Ni två tillsammans utgör klassens trygga nav och samverkar kring planering och mentorskap. Därtill kommer du vara involverad i frivillig läxläsning-mattestuga.

Din profil
Vi söker dig som har lärarexamen och behörighet att undervisa i matematik åk 4-6 samt behörighet i minst ett annat ämne. Du är kunnig i differentierad undervisning och formativ bedömning. Du arbetar med att tydligt synliggöra målen i undervisningen så att eleverna förstår vad de strävar mot. Du följer upp på varierat vis och är skicklig i att motivera elever oavsett deras förmåga och kunskapsnivå. Du är en vitsordad bra ledare som bygger ditt ledarskap på relation och tydlighet.

Som person är du strukturerad, tydlig och relationell. Du samarbetar gärna och har lätt att se nya lösningar och har mod att våga prova dom. Du är också öppen för att tillsammans med andra matematiklärare vid skolan utveckla ämnets röda tråd i såväl metod som bedömningsformer och screening.

Välkommen med din ansökan!
Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 2023 01 10 eller enligt ök.
Löneform: Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Tärnsjö
Län: Uppsala län
Land: Sverige

Kontakt
Monika Wahlstedt, 072-4626878

Facklig företrädare
LR - Lasse Lundkvist, 070-3353931
Lärarförbundet - Lena Eriksson, 073-5656481
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.