Timvikarie i skola och fritidshem

Timvikarie i skola och fritidshem

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Vi söker dig med intresse och gärna erfarenhet av arbete i skola och/eller fritidshem för timvikariat vid ordinarie personals frånvaro i Harbo-Tärnsjö rektorsområde.

Harbo skola är en liten skola med naturnära skolgård centralt beläget i Harbo. Här går ca 120 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi som arbetar på skolan är ett sammansvetsat gäng med lång erfarenhet och stort engagemang. Vår vision är trygghet, utveckling och lust att lära.

Tärnsjö skola är en gemytlig F - 6 skola som ligger nära naturen med cirka 130 elever. Vi har en glad och positiv anda på skolan och arbetar aktivt med nolltolerans mot kränkande behandling och allas lika värde. Tärnsjö skola är organiserad i tre arbetslag med varsitt hemområde.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag blir att undervisa våra elever i skolan eller i fritidshemmet. Det kan handla om flera olika ämnen, klasser och arbetsuppgifter beroende på vem du vikarierar för. Du har stöd av ordinarie personals planeringar samt personalen på skolan.

På våra skolor är relationen med eleverna viktigt. Vi har ett lågaffektivt bemötande och är trygga vuxna för våra elever. När du arbetar hos oss förväntar vi oss ett professionellt beteende gentemot alla du möter och att du följer den sekretess som råder inom skolan.

Som timvikarie blir du kontaktad av vår skolassistent när behov uppkommer på våra skolor och fritidshem vid t.ex. ordinarie personals sjukdom eller vid ledighet. Detta kan ske med kort varsel.

Vi kan inte garantera ett visst antal timmar per månad.

Din profil

Du har ett stort intresse för, och gärna erfarenhet av, att arbeta inom skola och fritidshem. Du ska ha god talad och skriven svenska.

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att ställa om och anpassa dig till förändringar samt nya människor och situationer. I arbetet som timvikarie i skola och på fritidshem behöver du kunna hjälpa verksamheten där och när det behövs, därför ses det som positivt om du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och arbetsgrupper. Eftersom att förutsättningarna för arbetet kan vara olika från dag till dag så behöver du vara självständig och strukturerad som person och kunna ta egna initiativ om t.ex. en planering inte går att genomföra.

Innan du söker:
  • Vi söker och intervjuar löpande under höstterminen. Om din ansökan är intressant för oss kontaktas du via rekryteringsverktyget Varbi.
  • Innan du söker behöver du beställa utdrag från belastningsregistret, vilket är en förutsättning för arbete i skolan. Detta ska du ha med vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)