Lärare i musik till Harbo/Tärnsjö rektorsområde

Lärare i musik till Harbo/Tärnsjö rektorsområde

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Välkommen att söka tjänsten hos oss, som är fördelad på våra två skolor.

Tärnsjö skola är en gemytlig F - 6 skola som ligger nära naturen med cirka 130 elever. Vi har en glad och positiv anda på skolan och arbetar aktivt med nolltolerans mot kränkande behandling och allas lika värde. Tärnsjö skola är organiserad i tre arbetslag med varsitt hemområde.

Harbo skola är en liten skola med naturnära skolgård centralt belägen i Harbo. Här går ca 125 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi som arbetar på skolan är ett sammansvetsat gäng med lång erfarenhet och stort engagemang. Vår vision är trygghet, utveckling och lust att lära.

I rektorsområdet implementerar vi just nu IBIS (Inkluderande beteendestöd i skolan) för att att öka trygghet, arbetsro och inkludering samt att förbättra elevernas skolprestationer.

Ditt uppdrag

Du ansvarar för att planera, leda, bedöma och utveckla undervisningen i musik och har ett tätt samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget. Målet med ditt uppdrag är att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att utvecklas. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå.

Du undervisar i åk 2-6 i Harbo skola på onsdagar och åk 2-6 i Tärnsjö skola på torsdagar. Dessa dagar kan inte ändras av schematekniska skäl.

Inför/vid Lucia och sommaravslutningen gör du en del av din årsarbetstid på annan veckodag.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa ämnet musik åk 1-6.

Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vidare har du som söker goda IT-kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet.

Du har höga förväntningar på våra elevers kunskaper och värdegrund. Som person skapar du goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Heby kommun
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 6 okt 2021 (17 dagar kvar)