Sjuksköterska till bemanningspool

Sjuksköterska till bemanningspool

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Vill du arbeta som sjuksköterska i en stor grupp glada och engagerade kollegor, vi bedriver verksamhet i hela Heby kommun, inom ordinärt- och särskilt boende samt inom funktionsstöd. Alla legitimerade medarbetare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter är organiserade i HS Enheten under en chef men utgår geografiskt från den enhet/boende där de har sitt PAS ansvar.

Vi söker nu 2 poolsjuksköterskor till våran verksamhet

Ditt uppdrag

Du kommer ersätta ordinarie medarbetare under frånvaro, vilket kan vara både kort och långtidsfrånvaro. I ditt uppdrag som poolsjuksköterska kommer du att täcka vakanser och ansvara för vissa administrativa delar i våra verksamheter. I arbetet ingår även delegering till omvårdnadspersonal.

När du ersätter patientansvarig sjuksköterska vid längre tids frånvaro tar du över ansvarar för att planera och leda omvårdnadsinsatser tillsammans med ett vårdteam bestående av sjuksköterska, rehabpersonal, omvårdnadspersonal, läkare och i vissa fall även biståndshandläggare.

Arbetet innebär att du besöker patienterna i deras egna hem i ordinärt boende eller på något av våra fem vård- och omsorgsboenden. Våra verksamheter finns över hela Heby Kommun och omfattar äldreomsorg och funktionsstöd. Vilket innebär att du kan komma att träffa personer i olika åldrar från 17 år och uppåt.

Arbetstiderna kan variera, dag, kväll och natt men schemalagd arbetstid tillämpas. Ensamarbete förekommer på jourtid.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska, gärna med yrkeserfarenhet från kommunal verksamhet.

Som person är du flexibel, noggrann och har god samarbetsförmåga. Då tjänsten är en pooltjänst är det viktigt att du snabbt kan ändra fokus, byta arbetsplats med kort varsel och vara trygg i dina professionella bedömningar.

Du ser en möjlighet i att utveckla kvalitén inom hälso-och sjukvård och verkar för god patientsäkerhet i varje led.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 19 dec 2020 (25 dagar kvar)