Sjuksköterska till HS-enheten

Sjuksköterska till HS-enheten

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i ett team av glada och engagerade kollegor som gör skillnad i människors vardag? Då har vi tjänsten för dig! Du ansvarar för planering och ledning av omvårdnadsinsatser tillsammans med vårdteamet som finns där du är placerad. I teamet finns förutom sjuksköterska även omvårdnadspersonal, rehabpersonal och läkare.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt uppdrag

Hälso- och sjukvårdsenheten är en samlad enhet med leg. sjuksköterskor, leg. arbetsterapeuter och leg. fysioterapeuter. Tillsammans har vi ansvar för 5 vård- och omsorgsboenden, 2 hemsjukvårdsenheter och boenden inom funktionsstöd. Totalt består sjuksköterskegruppen av ca 27 medarbetare, vi har många gemensamma möten och nära kollegialt stöd i digitala forum men även vid gemensamma möten.

Du utgår från den enhet där du är placerad tex vård- och omsorgsboende eller hemsjukvård och planerar det dagliga arbetet själv eller tillsammans med kollega på enheten. Jourtid arbetar vi över hela vårt täckningsområde.

Som patientansvarig sjuksköterska på en enhet ansvarar du för att planera och leda omvårdnadsinsatser. Du besöker patienten i dennes hem på våra särskilda boenden eller i ordinärt boende.

I ditt uppdrag ingår delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal.

Du arbetar schemalagd arbetstid fördelat på dagtid, kvällstid och helger.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med yrkeserfarenhet från kommunal verksamhet. Du är självständig och trygg i din roll som sjuksköterska, är noggrann och flexibel. God samarbetsförmåga och förmåga att planera din dag är en förutsättning för goda resultat. Du ser en möjlighet i att utveckla kvalitén inom kommunal hälso-och sjukvård.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Heby kommun
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 5 juli 2021 (17 dagar kvar)