Sjuksköterska Nattjänstgöring

Sjuksköterska Nattjänstgöring

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Vill du arbeta som sjuksköterska i en stor grupp glada och engagerade kollegor? Vi bedriver verksamhet i hela Heby kommun; inom ordinärt- och särskilt boende samt inom funktionsstöd. Alla legitimerade medarbetare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter är organiserade i HS-enheten men utgår geografiskt från den enhet/boende där de har sitt PAS ansvar.

Vi söker nu en sjuksköterska för nattarbete.


Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta natt på schema. Du utgår från en av våra centralorter, Heby eller Östervåla och besöker patienterna i deras egna hem i ordinärt boende eller på något av våra fem vård- och omsorgsboenden och funktionsstödsboenden.

Som nattsjuksköterska är du ensam i din roll. Du planerar och lägger upp ditt arbetet själv utifrån behov och ger stöd till omvårdnadspersonal på plats i våra verksamheter. I rollen ingår delegering till omvårdnadspersonal som arbetar natt.

Våra verksamheter finns över hela Heby Kommun och omfattar äldreomsorg och funktionsstöd. Vilket innebär att du kan komma att träffa personer i olika åldrar från 17 år och uppåt.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska, gärna med yrkeserfarenhet från kommunal verksamhet.

Vi ser gärna att du har arbetat som sjuksköterska några år och känner dig trygg i dina bedömningar. Som person är du beslutsam och har en god förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du ser en möjlighet i att utveckla och förbättra vården för våra patienter samt verkar för ett gott samarbete med kollegor och medarbetare från andra områden både på natten och dagen.

B-körkort krävs då tjänsten förutsätter att du reser över hela kommunen.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (11 dagar kvar)