Förskollärare till Leklandia

Förskollärare till Leklandia

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Leklandia förskola ligger fint placerat i centrala Östervåla.

Leklandia är en förskola om 4 avdelningar med inbjudande lärmiljöer och en fin förskolegård. Till förskolan finns även en mobil förskola som används som utflyktsbuss till de äldre barnen.

Barn- och Utbildningsförvaltningen har höga ambitioner och strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi är just nu extra stolta över att Heby kommun beviljats Erasmus+ ackreditering för 2021-2027, vilket innefattar samtliga kommunala förskolor och skolor. Detta innebär att varje läsår under fem års tid kommer 30-50 av förvaltningens medarbetare ha möjlighet att delta i kortare kompetenshöjande kurser i ett annat EU-land.

Ditt uppdrag
Som förskollärare kommer du att arbeta i ett arbetslag, där ni tillsammans planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten för och tillsammans med barnen. Du ska kunna ta tillvara på barnens nyfikenhet, glädje och kompetens för att skapa en miljö som stimulerar till utveckling och lärande.

Fokus är trygga barn i en lärande miljö.

Vi erbjuder: Friskvårdsbidrag, egen laptop/ Ipad, gratis pedagogisk lunch samt arbetskläder.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Om du ännu inte har fått din legitimation är du också välkommen att söka.

Du är väl förtrogen med förskolans läroplan.

Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har god samarbetsförmåga.

Du har förmåga att bygga trygga relationer och bidrar till att alla barn känner sig sedda och får utvecklas.

Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper.

Vi arbetar för ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslaget.

Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och kan se möjligheter i förändringar.

Intervjuer kan komma att ske löpande innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (5 dagar kvar)