Specialistundersköterskor till Bemanningspoolen

Specialistundersköterskor till Bemanningspoolen

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Vill du ha ett varierande arbete med stor utvecklingspotential? Vill du ha ett arbete där du har stor påverkan på din egna arbetstidsförläggning? Vill du ha ett fantastiskt gäng kollegor? Är du utbildad undersköterska med eftergymnasial specialistutbildning?

Då har vi arbetet för dig.

Ditt uppdrag

Du kommer få din anställning vid Bemanningspoolen vilket innebär att du lånas ut till andra enheter på kortare eller längre vakanser. Som anställd i Bemanningspoolen arbetar du inte utifrån ett grundschema utan du önskar de dagar du vill arbeta. Blir du utlånad på en längre vakans så är det dock det aktuella schemat som gäller.

Till en början kommer uppdraget bestå i att bistå våra duktiga sjuksköterskor med olika delegerade arbetsuppgifter. Du kommer även få ett uppdrag att fortbilda medarbetare ute på våra olika enheter gällande delegerade sjuksköterskeuppgifter. Arbetstiden kommer under det uppdraget att vara måndag-fredag.

När det inledande uppdraget tar slut ingår du i den ordinarie Bemanningspoolen och blir då utlånad till olika enheter för att utföra omvårdnadsarbete.

Din profil

Du har betyg/intyg från avslutad specialistundersköterskeutbildning.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från undersköterskeyrket. Som person är du glad, engagerad och pålitlig

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (39 dagar kvar)