Sommarvikarier till äldreomsorgen i Tärnsjö och Östervåla

Sommarvikarier till äldreomsorgen i Tärnsjö och Östervåla

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Vill du ha ett roligt, utvecklande och varierande sommarvikariat? Då kanske vi har precis det du söker.

Ditt uppdrag

Som sommarvikarie hos oss får du möjlighet att bidra till att stötta och hjälpa andra människor i deras vardag. Vi har verksamheter inom hemtjänst, funktionsstöd, och äldreboenden. Våra verksamheter finns utspridda över hela Heby Kommun. Dessa vikariat gäller hemtjänst och äldreboenden i Tärnsjö och Östervåla

Beroende på vilken verksamhet du kommer arbeta så är arbetsuppgifterna lite olika men alla utgår ifrån att de vi finns till för ska ha det så bra som möjligt. Det kan vara allt från hjälp med hygien, inhandling, fritidsaktiviteter till social samvaro. Det är viktigt att du som sommarvikarie genomgår delegeringsutbildning gällande läkemedel så att du kan hjälpa till att dela ut läkemedel till dem som behöver.

Då det förekommer dokumentation i stor utsträckning är det viktigt att du behärskar digital dokumentation.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta hela sommaren och har ett genuint intresse av att arbeta med människor, det är meriterande om du har erfarenhet och utbildning inom det verksamhetsområde som du vill arbeta.

För att arbeta inom hemtjänst är det viktigt att du innehar B-körkort.

Vi ser gärna att du kan börja arbeta som timvikarie under våren så att du fått en ordentlig introduktion innan sommarvikariatet börjar.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Heby kommun
Hemsida https://heby.se/kommun-politik/sokjobbhososs/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (11 dagar kvar)