Virkesmätare till Heby mätstation

Virkesmätare till Heby mätstation

Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.


BIOMETRIA SÖKER VIRKESMÄTARE

TILL Heby MÄTSTATION

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Arbetsplatsen är Heby mätstation.

Arbetsplatsen Heby sågverk är stationeringsort för tjänsten.
Arbetstiden är två skift, 38 timmar/vecka,

Vi utbildar dig från grunden när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Individuell lönesättning. Du får din grundlön även under utbildningstiden.

Vem är du?

Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Framför allt vill vi att du ska ha viljan att jobba hos oss.

Ditt ansvar

Arbetsuppgifterna
består av stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen.
Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kan komma att ha kontakt med både chaufförer och kunder.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Distriktschef Stefan Östling 010-228 52 11

Fackliga representanter

Facklig representant för GS är: Lars Nyman 010-228 51 87

Facklig representant för Unionen är: Anders Olsson 010-228
51 57

Din ansökan

Skicka ansökan med CV
till rekrytering-virkesmatare@biometria.se senast den 15/12. Märk din ansökan med distrikt Falun, Heby.

Vänta inte med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Mer info
Område Heby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.biometria.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera. Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.